De Algemene Rekenkamer publiceert document met presentaties van het XII CAROSAI Congres

Gepubliceerd op: juni 21, 2023

 

De Algemene Rekenkamer Aruba heeft het document PRESENTATIONS uitgebracht. Dit document betreft een compilaties van papers en presentaties van het XII CAROSAI Congres, dat vorig jaar op Aruba werd gehouden. Tijdens dit high profile congres werd het voorzitterschap van de CAROSAI voor een periode van drie jaar aan de Algemene Rekenkamer overgedragen.

Het centrale thema van het Congres was “Targeting Superior Audit Impact”. Internationale sprekers en de Algemene Rekenkamer Aruba hebben hun inzichten en expertise met betrekking tot dit thema gepresenteerd. Het was de eerste keer dat het CAROSAI Congres in een hybride formaat plaatsvond, waardoor ook verschillende auditors van over de hele wereld online aanwezig konden zijn.

De Algemene Rekenkamer kijkt terug op een zeer succesvol XII CAROSAI Congres en is zeer dankbaar voor alle samenwerking en steun die zij heeft ontvangen voor dit congres.

Het document met de presentaties biedt waardevolle inzichten en een overzicht van de expertise die tijdens het XII CAROSAI Congres is gedeeld. Het is beschikbaar gesteld aan alle geïnteresseerden en kan worden geraadpleegd via de website van de Algemene Rekenkamer https://rekenkamer.aw/pages/ als ook via de website https://www.arubaxiicarosaicongress.com/.

Download document hier:

Presentations XII CAROSAI Congress 2022

 

Scroll To Top