Deelname van Algemene Rekenkamer Aruba aan seminar ter gelegenheid van 70-jarig bestaan Rekenkamer van Suriname

Gepubliceerd op: mei 15, 2024

Als voorzitter van CAROSAI heeft de Algemene Rekenkamer Aruba op 3 mei jl. deelgenomen aan een high-level seminar met als hoofdthema “Supreme Audit Institutions and Good Governance”. Het seminar vond plaats in Paramaribo, Suriname en werd georganiseerd door de Rekenkamer van Suriname ter ere van hun 70-jarig bestaan.

Namens de Algemene Rekenkamer Aruba waren aanwezig de voorzitter, mw. drs. Xiomara Croes-Williams, en de secretaris, mw. drs. Mary Ann de Jong-Curet. Mw. Croes-Williams heeft tijdens het seminar, als een van de gastsprekers, een presentatie gehouden over “Accountability en Transparency: de rol van Rekenkamers in het bevorderen van goed bestuur middels verantwoording en transparantie”.

Het seminar bracht bovendien vertegenwoordigers van de Algemene Rekenkamers van het Koninkrijk, enkele leden van CAROSAI, INTOSAI en andere relevante stakeholders samen. Dit bood een unieke gelegenheid om waardevolle inzichten te delen en het belang van goed bestuur te benadrukken.

Volg de verstrekte link voor het document van deze presentatie:

Note Accountability and Transparency

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll To Top